Tentoonstelling foto's Ben Vieberink en etnografische maskers Steven Sterk

pilat-en-pilat-benvieberink-1400px-tmb-1400

Vanaf: Zaterdag 14 november t/m vrijdag 5 maart 2021

Ben Vieberink

Ben Vieberink is een kunstzinnig portretfotograaf, 54 jaar en woonachtig te Drachten. Daar heeft hij zijn eigen Studio to B. In 2019 en 2020 heeft hij gedurende een aantal weekenden gewerkt met Ximena van Keulen aan de fotoserie 'Clayers' (clay en layers). Foto's met een diepere laag. Voor deze serie heeft Ben zijn model 'bewerkt' met diverse kleuren klei en maakt hij gebruik van attributen zoals tassen als hoofddeksel, lampen, vleugels etc. Een deel van de foto's is te zien tijdens deze expositie bij Pilat&Pilat. In maart dit jaar is het boek 'Clayers' uitgekomen met foto's en bijbehorende teksten. Dit boek is te bestellen bij Ben.
Daarnaast kunt u een setje van 6 ansichtkaarten kopen. Ook hangen er foto's gemaakt in Ghana (januari 2020). Tijdens een 5-daags bezoek aan een weeshuis heeft Ben een 'Clayersparty' georganiseerd met de lokals uit Anyanso.

Naast het fotograferen is Ben danser, docent en speelt piano. Op 22 december start een reeks 'meditatieve' pianoconcerten (ook online te volgen) met stukken van o.a. Keith Jarrett. Ga naar onderstaande website voor meer informatie.

Heeft u interesse in een van de geëxposeerde foto's of zoekt u een kunstzinnig fotograaf voor een project, maak gerust een afspraak in Studio B te Drachten.

Ben Vieberink
Het Blauwegras 11a
Drachten

0512 514787
06-46012959
www.benvieberink.nl
www.youpic.com/benvieberink

Steven Sterk

Naast de foto's van Ben Vieberink worden er etnografische Afrikaanse maskers geëxposeerd afkomstig uit de verzameling van Steven Sterk.

pilat-en-pilat-expo-ruimte-2-tmb-1400