Tsjoch konsert/ Dixie Doodle en Grytz & Grize

Het zuiden van de USA is een smeltkroes van volken en culturen. Deze regio, bekend als Dixie, is de bakermat van vele muziekstijlen zoals blues, jazz, country, cajun en bluegrass. Dixie Doodle is een collectief muzikanten die een passie voor deze muziek deelt. Zij kiezen voor het akoestische repertoire; swingend gespeeld en met scherpe samenzang. Traditionals, eigen werk en songs van Amerikaanse grootheden worden met een aanstekelijk enthousiasme gebracht.

Sûnt harren debút, 23 maaie 2010, hat it duo Grytz en Grize net stil sitten. Mei harren ûnderwilens grutte repertoire fan Ingelske hits fan de jierren 60 oant no binne se wykliks te finen op feesten en partijen. De formule fan de jonge sjongeres Grytsje dy’t begelaat wurdt troch de “âlde” rocker Douwe blykt net sûnder súkses.

Waar: Interieurcafe Pilat & Pilat Twizel
Aanvang: 15.30 uur
Entree: Foarferkeap € 6,50 / Oan de seal € 7,50
Reserveren kan via telefoonnummer 0511 541444, of per mail

Over Maskelyn:
In het jaar 2000 vatte een groepje enthousiaste Buitenposters het idee op een culturele stichting in het leven te roepen, Stichting Maskelyn. Vrij vertaald: van alles wat, voor elk wat wils. En dat was precies wat men wilde; voor een brede doelgroep een breed programma op het gebied van muziek en theater aanbieden op diverse locaties in het eigen dorp.

pilat-en-pilat-grytz-en-grize-tmb-1400