ONEDAYSHOP Web&Eve

pilat-en-pilat-schermafbeelding-2017-03-30-om-11-55-13-tmb-half

WEB & EVE verkoopt niet via winkels of webshops maar alleen tijdens ONEDAYSHOPS, op wisselende locaties.

vrijdag 12 mei van 16.00 - 21.00 uur Interieurcafé en showroom Pilat&Pilat

Zomer 2017 hebben we nieuwe ontwerpen + bestsellers in nieuwe kleuren + stocksale ( 10-70% korting ) + samples. De collectie bevat meer dan 100 verschillende artikelen in kleine oplages. De prijzen liggen tussen 29-199 euro. Vanwege sale en samples zijn de prijzen dit seizoen gemiddeld lager.

Het merk werd vanaf de start direct opgepakt door de fashion incrowd en is één van de best bewaarde geheimen in de creatieve scene. De collectie wordt door WEB & EVE zelf ontworpen en in gelimiteerde series door hoogwaardige buitenlandse bedrijven geproduceerd. Super exclusief, door de ONEDAYSHOP formule voor een redelijke prijs.

De ONEDAYSHOP formule is 13 jaar geleden door WEB & EVE geïntroduceerd, en is een nieuwe benadering van shoppen, een exclusief alternatief binnen een veranderende economie. Bijzondere locaties worden omgebouwd tot tijdelijke winkel. De WEB & EVE onedayshops zijn onder andere te vinden in bijzondere woonhuizen, ateliers, studio’s en galeries, en tot de Nederlandse top behorende kappers- meubel - en schoenenzaken.

De kleding is ter plekke op voorraad en je kunt met PIN betalen. De sfeer van een ONEDAYSHOP is inspirerend en relaxed.