Absoluut. In de showroom in Twijzel snuift u echt de Pilat sfeer op. U kunt in principe de gehele collectie bekijken en deskundig advies krijgen. Tijdens of na uw bezoek is er de mogelijkheid om lekker te gaan koffie drinken of lunchen bij het aangrenzende Interieurcafé van Pilat&Pilat.

Komt u specifiek voor een model, dan adviseren wij u eerst even te informeren.

De showroom in Keulen is ook voor consumenten toegankelijk, daar vindt u een kleiner deel van de collectie.

Het team van vakmensen van Pilat&Pilat denkt graag met u mee over de mooiste oplossing voor uw interieurwensen. Met variaties op collectiemodellen of andere interieuroplossingen, goed bedacht en met aandacht uitgevoerd, laten we zien waar we goed in zijn.

U kunt op de website onder verkooppunten uw dichtstbijzijnde verkooppunt vinden. Daarnaast hebben wij een showroom in Friesland, Twijzel en in Keulen bij Design Post, waar een groot deel van de collectie te zien is.

Wij streven er naar om uw Pilat&Pilat meubel binnen 8 tot 12 weken bij uw dealer af te leveren.

De verkoop van de Pilat&Pilat meubelen gaat via onze verkooppunten, deze geselecteerde dealers zijn te vinden op de site bij: verkooppunten
Mocht u na een bezoek aan de showroom in Twijzel uw bestelling willen achterlaten, dan sturen wij deze door naar een dealer bij u in de buurt.