Dit is mogelijk, u kunt een mail sturen naar pilat@pilat.nl voor een offerte.

In de winter draait de verwarming op volle toeren. Het is dan wel aangenaam warm in huis, maar die verwarming droogt de lucht in je huis uit. Een té droog kamerklimaat is ongezond voor ons, onze huisdieren en planten maar ook voor een natuurproduct als hout is dit niet gunstig. Bij een langdurige periode van vrieskou of bij afwisseling van regen en vrieskou kan de relatieve luchtvochtigheid erg laag zijn. Een gezonde relatieve luchtvochtigheid bedraagt 50 á 60%. Nu is dit laag, soms amper 30%.
Een natuurproduct als hout kan krimpen en uitzetten. Bij een constante relatieve luchtvochtigheid van rond de 50% wordt dit tot een minimum beperkt. Zo voorkomt u scheurtjes in uw houten meubel.
Tips!

  • Hang waterbakjes aan de radiatoren
  • Zeep je meubel nu vaker, ook licht oliën mag vaker
  • Lucht je huis voldoende
  • Laat de deur van de badkamer na het douchen op een kier staan
    U kunt ook een hygrometer aanschaffen om de luchtvochtigheid constant te kunnen meten.
    Heeft u reeds scheurtjes ontdekt in uw houten meubel, volg bovenstaande tips op en wacht de periode van vrieskou rustig af. Meestal verdwijnen de scheurtjes vanzelf wanneer de luchtvochtigheid weer op peil is

Veel Pilat&Pilat dealers verkopen olie en zeep producten. Of ga naar de Pilatshop, daar bieden we alle onderhoudsproducten aan en kunt u makkelijk online bestellen.

Bent u niet tevreden met uw aankoop*? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Pilat&Pilat zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wij verzoeken u uw retour aan te melden via pilat@pilat.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer en omschrijving van het product dat u wilt retourneren. Indien bekend ook graag de datum van aanschaf aan ons doorgeven. Vervolgens kunt u het product per post/pakketdienst aan ons retourneren. Zorg ervoor dat het product in de originele staat en verpakking aan Pilat&Pilat, Tsjerkebuorren 40, 9286 GC Twijzel geretourneerd wordt. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

*geldt alleen voor woonaccessoires aangekocht via de webshop.
Onderhoudsmiddelen kunnen wij niet retour nemen

Voor overige vragen kunt u contact opnemen via pilat@pilat.nl of bellen naar 0511 543981