Koos van der Wal

Koos is sinds januari 2019 werkzaam bij Pilat&Pilat. Hij verwelkomt u graag als gastheer in het interieurcafé waar hij de lekkerste gerechten voor u klaarmaakt. Van een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt appelgebak tot smaakvolle lunchgerechten op mooi opgemaakte borden.

Hij is veelzijdig want naast zijn werk als gastheer van het interieurcafé is Koos ook met veel plezier werkzaam als acteur, zanger, theatermaker en vormgever/designer. Ook coacht hij in zijn eigen tijd regelmatig mensen die vastzitten in hun creatieve processen. De combinatie en de afwisseling tussen deze diverse werkzaamheden vindt hij erg fijn.

Koos is in 2017 getrouwd met Berend Jan en zij wonen met veel plezier in het centrum van Leeuwarden.

Hij leest graag:

Boeken, Interieur-, Tuin- en Gezondheidsbladen, Kookboeken, Gedichten, Levensverhalen.

Hij kijkt graag naar:

Bloemen, De Zee, De Lucht, Native Art, Textiel, Natuurlijke kleuren, Ambachtelijk vervaardigde producten, Verweerde en doorleefde materialen, Design, Keramiek, Structuren, Toneel, Goede films en levensverhalen.

Hij doet graag:

Tuinieren, Koken, Mooie dingen maken, Acteren, Zingen, Mountainbiken, Wandelen in de bossen, Vakantie en fietsen in de Franse Alpen, Pootjebaden, Kijken, Observeren, Luisteren, Alleen zijn, Op blote voeten lopen, Een glaasje wijn drinken, Gezamenlijk eten en een goed gesprek, Mensen leren kennen.