VACATURE Interieurcafé

von Annelies-pilat

Heb je passie voor lekker koken en affiniteit met interieur? Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een gastvrouw/gastheer voor ons Interieurcafé voor 17,5 uur p/w

Als gastvrouw/heer ben je het gezicht van het Interieurcafé. Je verwelkomt onze gasten en zorgt dat zij zich ‘thuis’ voelen in het café.
Je bent o.a. verantwoordelijk voor de verkoop van de woonaccessoires, je bakt taarten, maakt soep, lunch broodjes en serveert drankjes.

Het Interieurcafé is een verlengstuk van de showroom van Pilat&Pilat. Pilat&Pilat is een Fries familiebedrijf (ruim 40 jaar) en gevestigd in Twijzel.
Wij ontwerpen en ontwikkelen massief houten design meubelen voor de woon- en werkomgeving. Onze eigen productie is in Bosnië & Herzegovina en de verkoop gaat via interieurwinkels en projectinrichters.
In Twijzel vind je de showroom waar de gehele collectie kan worden bekeken. Omdat onze klanten vanuit het hele land ons gericht bezoeken, bieden wij hen de mogelijkheid om in het aangrenzende café de kunnen koffie drinken en lunchen. Ook verkopen wij (design) woonaccessoires.

Wie/wat ben je?

  • Enthousiast, spontaan, vriendelijk en gastvrij
  • Gastvrouw/heer die de gasten ‘ziet’.
  • Affiniteit met eten. We serveren graag huisgemaakt gebak en verse soepen
  • Affiniteit met interieur en oog voor detail

Wat bieden wij:

  • Ontplooiing en ontwikkeling in een veelzijdige functie bij een dynamisch bedrijf met ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven;
  • Een prettige informele werksfeer en werkomgeving. Je werkt in een landelijke omgeving, in een sfeervol café, grenzend aan de showroom van Pilat&Pilat
  • Werkzaam zijn binnen een ervaren team en een creatief en inspirerend (Fries) familiebedrijf;

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je motivatie en CV naar annelies@pilat.nl, t.a.v. Annelies Pilat.

Autor: Annelies Pilat

zu teilen