skip to Main Content
NIEUW in de collectie: OLE kastsysteem

Het Ole kastsysteem van Pilat&Pilat is een meesterwerk van eenvoud, vakmanschap en functionaliteit. Het ontwerp en gedachtengoed is in een samenwerking met Studio Slow tot stand gekomen en in eigen fabriek van Pilat&Pilat vervaardigd. Het biedt een flexibele en esthetisch duurzame oplossing voor elke ruimte, met respect voor traditie en oog voor de toekomst. Dit modulaire systeem is ontworpen om uw persoonlijke items te laten stralen, terwijl het zelf ingetogen en tijdloos blijft. Ole is niet alleen een meubelstuk, maar een erfstuk dat met trots door generaties heen kan worden doorgegeven.

blank
blank

Ole is een meesterwerk van eenvoud, vakmanschap en functionaliteit

blank
blank

een modulair systeem met respect voor traditie en oog voor de toekomst

blank
blank
blank
NIEUW in de collectie: OVE tafel

De eetkamertafel Ove, eveneens van de hand van Studio Slow, is een ode aan traditie en ambacht, waarbij ingetogen schoonheid en technische perfectie samenkomen. Met zijn klassieke 4-poot ontwerp, verfijnde details en praktische bruikbaarheid, is de Ove een tijdloos meubelstuk dat elk interieur naar een hoger niveau tilt. Deze tafel is een perfecte keuze voor diegenen die een meubelstuk zoeken dat zowel esthetisch prachtig als functioneel uitmuntend is.

blank
blank

Bij tafel Ove komt ingetogen schoonheid en technische perfectie samen

blank
Enthousiast ontvangen

De nieuwe collectiemodellen worden enthousiast ontvangen en opgenomen in gerenommeerde interieurwinkels in Nederland. In onze showroom in Twijzel kunt u deze modellen al komen bekijken. Begin december zal dit op meerdere plekken in Nederland zichtbaar worden. Heeft u interesse? Bel ons of kom langs voor meer informatie. Een email sturen kan naar pilat@pilat.nl

Back To Top