Nieuwe modellen 2018

door Annelies-pilat #nieuw

Vorige week heeft Pilat&Pilat de nieuwe modellen voor 2018 gepresenteerd bij Design Post Keulen, tijdens de IMM 2018.
Wij zijn blij en trots hoe goed en positief ze zijn ontvangen door onze dealers!

Tafel Tom is een ontwerp van Chris Slutter.
Wat meteen in het oog springt wanneer je de Tom ziet is het spannende onderstel uit flinke ronde buizen. Door de asymmetrie van de constructie lijkt het of de zwaartekracht even niet telt. Tom is leverbaar in eiken, iepen en walnoot en het onderstel kan wit, zwart of taupe geëpoxeerd.

De Elfriede kastenserie is het product van het denkwerk van Gjalt Pilat en Peter Tromop.
Qua opbouw toont Elfriede gelijkenis met Diederik; het vriendelijke en strakke beeld van de Elfriede is nieuw. Met haar vele mogelijkheden (bijvoorbeeld als roomdivider) en aantrekkelijke karakter is Elfriede een vriendin voor het leven.

Lutgarde is een kast die geïnspireerd is op het Lutgarde bureau. Samen zijn ze een mooi stel!

Onze dealers moeten nog even wachten op de nieuwe showmodellen. Nu zijn Tom en Elfriede in de showroom in Twijzel te zien.

Ook leuk om te weten; de designbeurs OBJECT Rotterdam presenteert van 9 tot en met 11 februari a.s. bijzondere samenwerkingen en nieuwe producten. Ruim 150 designers (waaronder Chris Slutter met tafel TOM) doen met de beurs mee waaronder veel aanstormende talenten. Verschillende designdisciplines zijn door directeur Anne van der Zwaag samengesteld en materialen als glas, keramiek, hout en textiel komen ruim aan bod. OBJECT Rotterdam wordt gehouden in het HAKA-gebouw. Een entreebewijs voor OBJECT is inclusief een bezoek aan de Euromast waar Christie van der Haak een bijzondere installatie toont.

In Groningen wordt binnenkort de Wonen&Co beurs georganiseerd. Van donderdag 15 tot en met zondag 18 maart 2018 staat het evenement garant voor de mooiste merken, leukste bedrijven, nieuwste designs en gekke snacks. Pilat&Pilat is aanwezig met de nieuwe modellen, in samenwerking met dealer Homecenter te Wolvega.

Schrijver: Annelies Pilat

Gerelateerde blogs

deel deze pagina