Nieuw Famylje Book!

door Alice-postma

Met gepaste trots presenteren wij u het nieuwe Pilat&Pilat Famylje Book.
Een collectieboek dat met veel passie en zorg is samengesteld.

In dit boek maakt u kennis met de meubelen van Pilat&Pilat. Het werken met duurzame en natuurlijke materialen, met name massief hout heeft onze grote voorliefde. De vormentaal van Pilat&Pilat is ingetogen en tijdloos. De meubelen worden per stuk op maat gemaakt door vakbekwame meubelmakers in eiken, iepen, licht iepen of walnoot. De afwerking van het hout gebeurt met natuurlijke olie, zeep en eventueel lak.

Met liefde voor ambacht laten we houtverbindingen juist zien, wat zo kenmerkend is voor de ‘Famylje’ collectie. In dit boek maakt u kennis met de gehele collectie en de diverse mogelijkheden, gefotografeerd in de showroom van Twijzel. Sfeervol gestyled in combinatie met design accessoires, moderne kunst en antieke gebruiksvoorwerpen.

Naast de diverse sfeerfoto’s kunt u ook lezen over onze relatie met Bosnië waar al onze meubelen geproduceerd worden. Verder maakt u kennis met onze ontwerpers. We informeren u over ons Interieurcafé waar u na het bekijken van de collectie in onze showroom op uw gemak een kopje koffie of een uitgebreide lunch kunt nuttigen.

Achterin het boek vindt u meer informatie over de producten, houtsoorten en het onderhoud ervan.

Laat u inspireren door onze tijdloze, ingetogen en warme sfeer.

Bekijk dit boek als PDF
of blader er via dit flip-book op uw gemak doorheen.

Binnenkort is het boek via onze dealers en de showroom in Twijzel verkrijgbaar.

Pilat&Pilat, erfstukken voor de toekomst.

Team Pilat&Pilat

Schrijver: Alice Postma

deel deze pagina